Ny kunst- og musikkansvarlig!
22/08/2024

1.desember begynner Marius i 100% stilling som kunst- og musikkansvarlig på Glimt. Marius har kompetanse innen musikk, kunst og helse gjennom både utdanning og erfaring. Noen av arbeidsoppgavene er innkjøp, planlegging og gjennomføring av kurs og aktivitet. I kjent Glimt-stil ønsker vi fortsatt å ha kurs og aktivitet i samarbeid med våre deltakere, i tillegg til at vi leier inn spesialkompetanse etter behov.

Marius kommer på besøk på neste husmøte tirsdag 3.september kl.14, der dere kan bli bedre kjent og stille spørsmål dere har.

Håper dere alle gir Marius en skikkelig god velkomst! Nedenfor kan dere se et bilde og en liten tekst fra Marius.

Hei. Mitt navn er Marius, og jeg er utdannet sykepleier. Jeg har jobbet i kommunehelsetjenesten de siste tre årene, og er nå klar for å prøve meg på noe helt annet. Jeg har studert Redesign, søm og tekstil, drevet litt med film og revy, og spilt en rekke instrumenter opp gjennom årene. Jeg gleder meg til å se hva som rører seg på musikk- og kunstrommet, og skal legge alt til rette for at dine mål blir oppnådd!

Logo - Glimt Recoverysenter
Vi utvider!
16/08/2024

Glimt leier halvparten av lokalene over oss fra 1. september(ikke der tattoveringssjappa var)!

Tirsdag 20. august fra 13:00-14:00 kjører vi på med et møte for alle som ønsker mer info rundt dette 🙂

Kurskatalog høst 2024
30/07/2024

Da var høstens kurskatalog klar! Her finner du kurs i regi av Glimt, KBT, Enhet for psykisk helse og rus, Friskliv og mestring og Mestringsteam og treffstedene. Vi håper du finner et kurs eller en gruppe som interesserer deg! Glimt sine kurs vil i tillegg bli lagt i kalenderen vår her på nettsida, så følg med for info om påmelding og eventuelle oppdateringer.

Link til katalogen finner du her.